Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Αττική το επόμενο 48ωρο.

Με εντολή του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, οι εμπλεκόμενοι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας  Αθανάσιος Μπαμπάνας,  Εποπτείας Πόλης Γεώργιος Ταμπακόπουλος, Καθαριότητας και Πρασίνου  Κωνσταντίνος Κυριακάκης και ο Συντονιστής του Μικρού Συνεργείου Ευάγγελος Μαλαθούνης, έχουν προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και έχουν λάβει τα αναγκαία μέτρα πρόληψης.

Μεταξύ άλλων έχει διαπιστωθεί η επάρκεια σε αλάτι σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού, ενώ έχουν προσδιοριστεί οι θερμαινόμενοι χώροι που θα διατεθούν εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου, στο 6930072612. Επιπλέον βρίσκεται σε επιφυλακή δημοτικό όχημα για τη μεταφορά πολιτών αν χρειαστεί.

Η Κοινωνική υπηρεσία του δήμου σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας  επισκέφθηκε όλους τους καταγεγραμμένους άστεγους του δήμου, προκειμένου να διερευνηθούν οι ανάγκες και τα πρόβλημα που υπάρχουν. Επίσης έχουν δοθεί προς τους πολίτες οδηγίες προφύλαξης από το ψύχος, ενώ έχει ζητηθεί από τα αρμόδια τμήματα να ελέγξουν την απορροή στις υδρορροές και συνολικά την ασφάλεια σε κτίρια της αρμοδιότητας τους.

Ο Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Αττική. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων και των πολιτών μας γενικότερα. Καλούμε όλους τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ