Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ πόλης «Φθινοπωρινές Γιορτές» στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Το φεστιβάλ που κάθε φθινόπωρο αγκαλιάζει όλες τις μορφές της τέχνης, επιφυλάσσει και αυτό το Σεπτέμβρη στους κατοίκους της πόλης του Αγ. Δημητρίου –και όχι μόνο- πλήθος μαγευτικών παραστάσεων και συναυλιών. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο και προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ή σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Τιμώντας το τραγούδι, το θέατρο και το χορό, το φεστιβάλ θα επιχειρήσει να ταξιδέψει τους θεατές σε χώρες μακρινές ή κοντινές, λησμονημένες ή όχι, υπαρκτές ή φανταστικές, με τη συμμετοχή γνωστών και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης.
Στο πρώτο δεκαήμερο των Φθινοπωρινών Γιορτών, φιλοξενείται το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου).
Το υψηλό επίπεδο των παραστάσεων από την αρχή μέχρι το τέλος του φεστιβάλ δεν είναι η μόνη έκπληξη. Τα σημεία διεξαγωγής του «από το μαγευτικό αίθριο του Στρογγυλού … στις κεραίες του Ασυρμάτου» δημιουργούν αυτή την ανυπομονησία, όχι μόνο της συναυλίας ή της παράστασης, αλλά και της συμμετοχής του χώρου στη συνολική εμπειρία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ