Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Μαθήματα Δια Βίου Μάθησης στον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Ξένες γλώσσες, νέες τεχνολογίες, κηπουρική, συμβουλευτική, εκπαίδευση μεταναστών, κοινωνική οικονομία, οικολογικές λύσεις για το σπίτι είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που θα είναι διαθέσιμες.

Αναλυτικά όλα τα μαθήματα δια βίου μάθησης εδώ https://dad.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-symmetochis-sta-tmimata-mathisis-toy-kentroy-dia-vioy-mathisis-k-d-v-m-dimoy-agioy-dimitrioy/

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

‼️ Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

ℹ️ Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:
Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 15:00
Πληροφορίες: Ε. Καρούσου,
Στο τηλέφωνο:  2132007713
Δια ζώσης: Αγίου Δημητρίου 55, 3ος όροφος, Διοικητικές Υπηρεσίες ΟΠΚΑΠ
E-mail: [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

* Σημειώνεται πως το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ