Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την Ειρηνοδρομία 2024 του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της 41ης Ειρηνοδρομίας, το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας κορυφώνεται και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Την Κυριακή 19 Μαΐου εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας θα τρέξουν στους δρόμους του Αγίου Δημητρίου, στέλνοντας μηνύματα ειρήνης και αλληλεγγύης, ενώ ο αγώνας έχει και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς σημαντικό μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σχολείων της περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης: «Η Ειρηνοδρομία και οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Αλέξανδρο Παναγούλη είναι θεσμοί για την πόλη μας που αποτυπώνουν το δημοκρατικό, φιλειρηνικό και αγωνιστικό πνεύμα της κοινωνίας του Αγίου Δημητρίου. Η συμμέτοχη μας στην Ειρηνοδρομία είναι η μεγαλύτερη νίκη.»

Παράταση εγγραφών έως 15 Μαΐου

Η Οργανωτική Επιτροπή, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους δρομείς να πάρουν μέρος, αποφάσισε την παράταση των online εγγραφών μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

2η Συνέντευξη Τύπου

Την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 11:30 π.μ., πέντε (5) μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η 2η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείου Αγίου Δημητρίου (στον 1ο όροφο) όπου θα ανακοινωθούν όλα τα τελευταία στοιχεία και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ