Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ευρωπαϊκός… αέρας για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών, που πραγματοποιήθηκε στη Ορλεάνη της Γαλλίας στις 23-24 Ιανουαρίου, συμμετείχε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Mαρία Ανδρούτσου.

Τα θέματα που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής ήταν, μεταξύ άλλων, το μέλλον της Ευρώπης και η έμπρακτη στήριξη δημάρχων που υφίστανται εκφοβισμό ή αντιμετωπίζουν αρνητική μεταχείριση από την εθνική κυβέρνηση ήταν τα θέματα.

Συγκεκριμένα, η Επίτροπος Δημοκρατίας και Δημογραφικού Ντουμπράβκα Σουίτσα, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετέφερε την θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπως περιγράφεται στη Διακήρυξη για το Μέλλον της Ευρώπης και υπογράμμισε ότι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να εμπλακούν ουσιαστικά και να οικοδομήσουν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ελληνική αντιπροσωπεία εκτός από τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, συμμετείχαν οι: Δ. Καφαντάρης, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ, δημοτικός σύμβουλος Πύλου – Νέστορος, Δ. Τσιαντής, δημοτικός σύμβουλος Λίμνης Πλαστήρα, Τ. Καφατσάκη, δημοτική σύμβουλος Ζωγράφου, Β. Αθανασοπούλου, στέλεχος διεθνών σχέσεων ΚΕΔΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ