Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης: Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου ζητά τη γνώμη των πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, πιστός και συνεπής στις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, συντάσσει την τέταρτη κατά σειρά Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης και χρειάζεται τη βοήθεια σας!

Ο Άγιος Δημήτριος είναι η μόνη πόλη της Ελλάδας και από τις ελάχιστες της Ευρώπης, που εκπονεί και δημοσιεύει κάθε χρόνο Εκθέσεις Βιώσιμης Ανάπτυξης βασισμένες σε διεθνή GRI πρότυπα, με σκοπό να ευθυγραμμίσει τις πολιτικές του με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Φέτος μάλιστα ο Δήμος πρωτοπορεί και θα υποβάλλει παράλληλα την πρώτη του Εθελοντική Τοπική Ανασκόπηση (VLR), αποτελώντας μόλις τον δεύτερο Δήμο της χώρας που θα αξιολογήσει με στοιχεία την πορεία του προς μια πιο βιώσιμη και δίκαιη κοινωνία.

Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Όλες και όλοι εσείς που ζείτε, εργάζεστε και επισκέπτεστε τον Άγιο Δημήτριο, μπορείτε να στηρίξετε στη διαμόρφωση του Απολογισμού και να αξιολογήσετε τα θέματα που θεωρείτε ΕΣΕΙΣ πιο σημαντικά

Το ερωτηματολόγιο θα συμπληρωθεί ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους σκοπούς της Έκθεσης σε πλήρη συμφωνία με τον κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR).

Ο χρόνος συμπλήρωσης δεν ξεπερνά τα 4 λεπτά ‼️

Βρείτε και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο της πόλης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-rSRnvbWa8APEjKMBt7o1YY2q-qDhmNPpjvXivCSP3H3Qww/viewform

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ