Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Άγιος Δημήτριος: “Open Air Film Festival Stroggylo”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 1η Ιουλίου 2020 ξεκινούν οι προβολές ταινιών, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θερινού σινεμά “Open Air Film Festival Stroggylo”, που θα διαρκέσει σχεδόν 2 μήνες.

Όλο τον Ιούλιο και μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2020, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουμε τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη με αρκετή από τη μαγεία της 7ης Τέχνης, στο θερινό σινεμά “Στρογγυλό”.

Και φέτος, το πρόγραμμα των ταινιών διακρίνεται από την υψηλή αισθητική και γνώση της κινηματογραφικής ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας, καλύπτοντας όλα τα γούστα! Με ένα διαφορετικό φιλμ κάθε μέρα, από το σύγχρονο και το κλασσικό σινεμά, θα ζήσουμε και πάλι την καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία στην πόλης.

Προσοχή!

Λόγω Covid-19, οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, ώστε να υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Ως εκ τούτου, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Πολύ σημαντική θα είναι η προσφορά των πολιτών σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, σχολικά είδη και είδη καθαριότητας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο – Φαρμακείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ