Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Άγιος Δημήτριος: Υπό εξέταση η λειτουργία της Κατασκήνωσης στη Ραφήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) και ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ), μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά της πανδημίας, ετοιμάζονται να λειτουργήσουν τα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα γνωστά από τις προηγούμενες χρονιές Αθλοδιακοπές και Παιχνιδοδιακοπές.

Τα φετινά προγράμματα θα είναι προσαρμοσμένα στους περιορισμούς που επιβάλλει η εποχή και θα υλοποιηθούν σε τρεις περιόδους, ως εξής:

⚽️ Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 29 ΙΟΥΝΙΟΥ – 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
? Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 13 ΙΟΥΛΙΟΥ – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
⚾️ Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 27 ΙΟΥΛΙΟΥ – 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει σχετική ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι οποίες θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Συνιστάται στους ενδιαφερόμενους γονείς να μεριμνήσουν εγκαίρως για την προμήθεια της απαιτούμενης ιατρικής βεβαίωσης υγείας του παιδιού.

Υπό εξέταση και η λειτουργία της Κατασκήνωσης

Μετά την ανακοίνωση των μέτρων για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων, εξετάζεται το ενδεχόμενο λειτουργίας και της Δημοτικής Κατασκήνωσης στη Ραφήνα. Πολύ σύντομα, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ