Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Tο αποκριάτικο το Red Night Street Party στην Αγ. Παρασκευή συγκέντρωσε πλήθος πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα απόλυτου κεφιού και με την αθρόα συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, στην οδό Αγ. Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής το Red Night Street Party, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Μυλωνάκης, από νωρίς το απόγευμα υποδεχόταν μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές, οι οποίοι μέχρι το βράδυ ξεφάντωσαν και διασκέδασαν, συμμετέχοντας σε σειρά δράσεων που έκρυβαν πολλές εκπλήξεις.

Η βραδιά ξεκίνησε με μουσικές από dj και τη σχολική μπάντα «Underground Frequencies» και συνεχίστηκε με την Κόκκινη Αποκριάτικη Παρέλαση, όπου οι 14 τυμπανιστές «BLOCO SWINGUEIRA» έδωσαν το σύνθημα της έναρξης ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ενώ πίσω τους ακολουθούσαν ο Κινέζικος Δράκος, χορευτικό γκρουπ, μασκότ, εμψυχωτές με πατίνια και φυσικά οι χιλιάδες καρναβαλιστές της πόλης.

Disco Party, δώρα και κουπόνια

Αργότερα, οι θεατές απόλαυσαν την Αποκριάτικη Συναυλία DISCO PARTY  διασκεδάζοντας με χορό και τραγούδι, ενώ σε συνεργασία με τα καταστήματα της πόλης , προσφέρθηκαν στους καρναβαλιστές δώρα και κουπόνια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, μέσω ενός μεγάλου τροχού της τύχης. Πολλές εκπλήξεις υπήρχαν και για τους μικρούς φίλους, για τους οποίους είχαν στηθεί “παιδικές γωνιές”, με πληθώρα διασκεδαστικών δράσεων.

Ο κ. Μυλωνάκης ευχαρίστησε θερμά όλους τους πολίτες που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις, επισημαίνοντας πως βούλησή του είναι να γίνονται δράσεις που θα ξαναζωντανέψουν την πόλη, θα τονώσουν το εμπορικό της κέντρο και θα δώσουν ευκαιρίες ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τα καταστήματα «Πανδαισία» «Εuromarket», τα κρεοπωλεία Γκούβας Κωνσταντίνος, την Ταβέρνα Κορομηλάς, το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής και το εμπορικό κέντρο «Venus» για τη προσφορά εδεσμάτων στους καρναβαλιστές, όλα τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα (επισυνάπτεται σχετικός κατάλογος), καθώς και τον Βασίλη Τσαγκάρη για τις εθελοντικές υπηρεσίες του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ