Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

12 κοινωνικές δομές από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργούν δώδεκα κοινωνικές δομές: δύο Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), τρία προγράμματα «Βοήθειας στο Σπίτι», ένα Μουσικοκινητικό εργαστήρι για Άτομα με Αναπηρίες, Κέντρο Γυναίκας, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο με είδη ένδυσης.

Οι τέσσερις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο) λειτουργούν με τη συνδρομή του Δήμου και δέχονται χορηγίες από ιδιώτες, σωματεία και άλλους φορείς, ενώ τηρείται επίσης αρχείο αιτήσεων εθελοντών.

Από το επιστημονικό προσωπικό των Δομών αυτών υλοποιούνται κοινωνικές πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας, κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και υπέρ της κοινωνικής συνοχής.

Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Στο έργο αυτό σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στις δράσεις μας, έτσι ώστε να συμβάλλετε κι εσείς στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.»

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ