Αγίας Παρασκευής
12 κοινωνικές δομές από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Στο Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Παρασκευής λειτουργούν δώδεκα κοινωνικές δομές: δύο Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.), τρία προγράμματα «Βοήθειας στο Σπίτι», ένα Μουσικοκινητικό εργαστήρι για Άτομα με Αναπηρίες, Κέντρο Γυναίκας, Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο με είδη ένδυσης.
Οι τέσσερις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή Σίτισης, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Ανταλλακτήριο) λειτουργούν με τη συνδρομή του Δήμου και δέχονται χορηγίες από ιδιώτες, σωματεία και άλλους φορείς, ενώ τηρείται επίσης αρχείο αιτήσεων εθελοντών.
Από το επιστημονικό προσωπικό των Δομών αυτών υλοποιούνται κοινωνικές πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας, κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και υπέρ της κοινωνικής συνοχής.
Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Στο έργο αυτό σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στις δράσεις μας, έτσι ώστε να συμβάλλετε κι εσείς στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του.»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν