Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και των παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Φιλανθρωπικός αγώνας διεξήχθη μεταξύ των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και των παλαιμάχων Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) για τη στήριξη και την ανακούφιση των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Με τον αγώνα καλαθοσφαίρισης στο κλειστό Κοντοπεύκου κορυφώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν από κοινού η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής και το Ίδρυμα Φασούλα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τον Πρόεδρο του ΚΑΠ κ. Γεώργιο Οικονόμου και τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Ιδρύματος Φασούλα κ. Παναγιώτη Φασούλα, εκφράζοντας τη βούληση να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και δράση που συμβάλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και έχει στο επίκεντρο τον συνάνθρωπο, που χρειάζεται τη βοήθειά μας στην παρούσα δύσκολη εποχή.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα των διοργανωτών ήταν συγκινητική. Με το συμβολικό εισιτήριο για τον αγώνα προσέφεραν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες που δοκιμάζονται από την κρίση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ