Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Το “ευχαριστώ” του Β. Ζορμπά προς τους δημότες της Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχαριστήριο μήνυμα απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς προς τους πολίτες με αφορμή την προσφορά τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου την περίοδο της πανδημίας.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλω να απευθύνω στους συμπολίτες μας της Αγίας Παρασκευής για την τεράστια προσφορά και συγκινητική συμμετοχή τους στις κοινωνικές δράσεις του Δήμου μας.

Χωρίς τη συνεισφορά τους τίποτα δεν θα είχε γίνει. Από την έναρξη των προβλημάτων του Covid-19 η Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, παρά τις δυσκολίες των απαγορευτικών μέτρων, αισθανόμενη την ανάγκη να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ξεκίνησε 2 δράσεις κοινωνικής ευθύνης:

1. Τις εθελοντικές αιμοδοσίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 320 φιαλών αίματος, καθιστώντας την Αγία Παρασκευή ένα από τα επίκεντρα των αιμοδοσιών τού «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
2. Την πιο πρόσφατη «Κανείς Μόνος Στην Κρίση», όπου ειδικά διαμορφωμένος πάγκος στις λαϊκές αγορές δέχεται τις προσφορές των συνδημοτών μας σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας (Κοινωνικό Μαγειρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο), έτσι ώστε να διανεμηθούν στους ωφελούμενους.

Επίσης, ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλω να απευθύνω στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου καθώς και στην Εθελοντική Ομάδα που στηρίζει τις δράσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Είναι γεγονός ότι η κρίση της πανδημίας μας ένωσε και μας βοήθησε να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ