Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

“Τα μαγικά μαξιλάρια” του Ευγένιου Τριβιζά ανέβασε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ στην Αγία Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαρά , πλατιά χαμόγελα, ενθουσιασμό και συγκίνηση  χάρισε η παράσταση «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» του Ευγένιου Τριβιζά που ανέβασε χθες το ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΕΑ στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής της οδού Νεαπόλεως.

Οι πρωταγωνιστές του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑΜΕΑ  ταξίδεψαν το κοινό στη μακρινή Ουρανούπολη και  απέδειξαν περίτρανα ότι η ελπίδα και τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.

Διασκευή-διδασκαλία-σκηνοθεσία: Μαρία Καλογεροπούλου
Σκηνικά: Μιχάλης Καλογεράκης
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ: Λαμπρινή Γιαννικοπούλου
ΑΡΠΑΤΙΛΑΟΣ: Μάριος Τσέρτος
ΤΙΛΙΑ : Δέσποινα Λιβανού Πανουσοπούλου

 

ΒΟΥΛΗΜΙΑ : Στέλλα Αλεξίου
ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑ ΒΡΙΣΕΛΙΕ: Κατερίνα Τσαφαρά
ΕΡΓΑΤΕΣ&ΜΑΘΗΤΕΣ: Νίκος Βουκελάτος, Αλέκα Μητσοπούλου, Κώστας Παπαδόπουλος, Μαριλένα Ράλλη, Κατερίνα Καλαφάτη, Σοφία Κλιβανοπούλου
ΔΑΣΚΑΛΑ: Ελένη Βερτοπούλου
ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΑΡΧΙΜΑΓΙΣΣΑΣ: Έφη Ματαρά, Χριστίνα Μούκα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Ντούσκος Κωβαίος, η Πρόεδρος του ΔΣ Ευπρέπεια Καψοκεφάλου,η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντωνία Γκίνη, ο επικεφαλής της « Νίκης των Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος , ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» Γιώργος Οικονόμου , οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, γονείς και πολύς κόσμος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς ανακοίνωσε την άμεση (μέχρι τις 20 Ιουλίου) δημοπράτηση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ), ένα σημαντικό έργο στην πόλη , που χαροποίησε ιδιαιτέρως γονείς και παιδιά .

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ