Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Συνάντηση εκπροσώπων Ψυχικής Υγείας στην Αγία Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση εκπροσώπων των τοπικών φορέων Ψυχικής Υγείας, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των αναγκών της Σχολικής κοινότητας.
Η συνάντηση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Δήμαρχου, Γιάννη Σταθόπουλου και ακολούθησε συζήτηση παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Πάνου Γκόνη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ», του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν.Α «Γεώργιος Γεννηματάς» στην Αγία Παρασκευή , του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ, καθώς και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Σκοπός της συζήτησης ήταν η γνωριμία και η διασύνδεση των φορέων Ψυχικής Υγείας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, προκειμένου να ενισχυθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και να αναζητηθούν κοινές δράσεις επ’ ωφελεία των δημοτών.
Η πρώτη επαφή υπήρξε εποικοδομητική και οι εκπρόσωποι των φορέων Ψυχικής Υγείας δεσμεύτηκαν από κοινού για τις επόμενες συναντήσεις και τη δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας.
Σύντομα θα ακολουθήσει ενημερωτική ανακοίνωση για τις Δομές Ψυχικής Υγείας που λειτουργούν στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και για τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ