Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Σήμερα το αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Μάρκο Βαμβακάρη, από τους ακρογωνιαίους λίθους της λαϊκής μας μουσικής, είναι αφιερωμένη η αποψινή βραδιά 4 Σεπτεμβρίου, 20:30, στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής ( Αλ. Κοντόπουλου 13), όπου γίνονται, με ελεύθερη είσοδο, οι «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος», που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 9/9.
Το αφιέρωμα περιλαμβάνει:
• Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β. Βαρθαλίτη: «Μάρκος Βαμβακάρης: Από τον μύθο στην ιστορία 1600-2017» (εκδόσεις των εκπαιδευτηρίων Άγιος Παύλος). Την παρουσίαση θα κάνουν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Μποσκοΐτης και Γιώργος Τσάμπρας, με την παρουσία του συγγραφέα.
• Συναυλία με τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη με μουσική επιμέλεια του Γιώργου Καραγιάννη. Παίζουν οι Γιώργος Καραγιάννης πιάνο, Μιχάλης Δήμας μπουζούκι και Αλέξανδρος Καμπουράκης ακορντεόν. Τραγουδούν η Εβελίνα Αγγέλου και ο Παντελής Θεοχαρίδης.
Καλλιτεχνική επιμέλεια εκδήλωσης: Αντώνης Μποσκοΐτης.
Το πλήρες Πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής: www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-nomikon-prosopon/5217-dimotiki-vivliothiki-politistikes-synantiseis-alekos-kontopoulos-2018 .

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ