Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Οι πρώτες 120 μέρες διοίκησης των Δημάρχων Βορείων Προαστίων – Ποιο είναι το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει κάθε δημοτική αρχή και ποιοι οι βασικοί στόχοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι νεοεκλεγέντες και νεοεκλεγείσες δήμαρχοι των Δήμων των βορείων προαστίων έχουν απαιτητικό έργο μπροστά τους. Ο καθένας από αυτούς διαθέτει ένα συγκεκριμένο πλάνο για την ευημερία της πόλης του, είτε αυτό περιλαμβάνει την καθαριότητα, είτε την υλοποίηση έργων, είτε, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση των υποδομών και τις παρεμβάσεις σε κτήρια και χώρους που χρήζουν ανακαίνισης ή αξιοποίησης.

Πάντως, τόσο οι δήμαρχοι που ξεκίνησαν τώρα για πρώτη φορά τη θητεία τους όσο κι εκείνοι που εκλέχθηκαν για δεύτερη (ή και τρίτη) συνεχόμενη τετραετία σκοπεύουν να μην παρεκκλίνουν από το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τις πρώτες μέρες της διοίκησής τους. Αναμφισβήτητα, οι αρχικές μέρες μιας νέας διοίκησης παρουσιάζουν δυσκολία καθότι μεταβατικές, με εκκρεμότητες προς επίλυση και ανάγκη για σχέδιο δράσης. Κύριο μέλημα των δημάρχων είναι να φροντίσουν για την ευμενή διαβίωση των πολιτών, παρέχοντάς τους ασφάλεια και προνοώντας για τους αδύναμους. Αν μη τι άλλο, οι δημοτικές αρχές μεριμνούν ώστε σε 120 μέρες να βρίσκονται σε καλύτερο σημείο από αυτό στο οποίο βρίσκονται σήμερα. Για να το πετύχουν αυτό, καλούν τους πολίτες να αγκαλιάσουν τις προσπάθειές τους και να επικοινωνούν ανοιχτά με τους Δήμους, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία για περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο.

Ο Χτύπος μίλησε με κάθε έναν από τους Δημάρχους ξεχωριστά σχετικά με τις βλέψεις τους και το πρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο έχουν στόχο να κινηθούν.

Οι αποκλειστικές συνεντεύξεις-δηλώσεις των Δημάρχων

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ

Ο Παναγιώτης Μανούρης δηλώνει πως αυτή την περίοδο τίθενται οι βάσεις για την υλοποίηση του προγράμματος του Δήμου. Προκύπτουν, βέβαια, προβλήματα όπως η διεκδίκηση της ΕΡΙΟΤΕΚ ή το κλείσιμο του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ. Είναι σημαντική η γρήγορη αντίδραση ώστε να σωθούν έργα που κινδυνεύουν με απένταξη από προγράμματα όπως Τρίτσης κλπ. Εκτός από τις παρεμβάσεις και συντηρήσεις σε σχολεία, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια κλπ, γίνονται ταυτόχρονα επαφές με αρμόδιους υπουργούς, οργανισμούς και φορείς, ώστε αυτοί να προχωρήσουν μαζί με τη δημοτική αρχή σε συμφωνίες. Ο Δήμαρχος θέλει η Νέα Ιωνία να γίνει μια σύγχρονη, ανθεκτική και φιλική πόλη, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, αναφέρει πως ο Δήμος ήδη ολοκληρώνει και παραδίδει τα έργα της ανάπλασης των γειτονιών της Αγίας Τριάδας και πέριξ της πλατείας Μανδηλαρά, όπου ανακατασκευάζονται δρόμοι και πεζοδρόμια με βιοκλιματικά υλικά. Παράλληλα, θα εφαρμοστεί σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους των εν λόγω περιοχών. Γι’ αυτόν τον σκοπό, έχει ήδη δρομολογηθεί η πρόσληψη 9 επιπλέον δημοτικών αστυνομικών. Πέραν αυτών, σύντομα θα εγκαινιαστεί ο νέος δημοτικός Πολυχώρος Τέχνης, Πολιτισμού και δραστηριοτήτων στο πάρκο της οδού Πεύκων

Ο Δήμαρχος συμπληρώνει πως θέλει να διευρυνθούν τα εισοδηματικά κριτήρια για την επέκταση της χορήγησης του πρωτοπόρου επιδόματος που έχει θεσπίσει η Δημοτική Αρχή, δηλαδή τα 1000 ευρώ για την γέννηση του πρώτου παιδιού κάθε οικογένειας.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΑΟΥΔΑΣ

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, επικεντρώνεται σε έναν συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας. Αναφέρει πως ο Δήμος έχει ήδη λάβει αρκετές χρηματοδοτήσεις, ενώ έχουν υλοποιηθεί πολλά και σημαντικά έργα.

Χαρακτηρίζει, παράλληλα, αξιόλογους τους αιρετούς, χάρη στους οποίους βελτιώνεται ακόμα περισσότερα η δομή της Αρχής, ενώ στόχος είναι να διεκδικείται κάθε αναπτυξιακή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος αναφέρει πως στοχεύει σε 120 ημέρες ο Δήμος να βρίσκεται σε καλύτερο σημείο από ό,τι σήμερα.

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ

Ο κ. Τομπούλογλου έχει θέσει τρεις κύριους στόχους για τις 120 μέρες διοίκησης: πρώτον, την ουσιαστική βελτίωση της καθαριότητας σε όλη την πόλη. Σκοπεύει, μάλιστα, με τα νέα δημοτικά τέλη να δώσει σημαντική ώθηση στον τομέα αυτό.

Δεύτερη προτεραιότητα αποτελεί το ξεκαθάρισμα των οικονομικών του Δήμου με τη δρομολόγηση του διαχειριστικού ελέγχου.

Ως τελευταία προτεραιότητα, η δημοτική αρχή έχει την εμπέδωση της άμεσης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες.

ΜΑΡΟΥΣΙ: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξηγεί πως η επιτυχία του «οικονομικού νοικοκυρέματος» συνετέλεσε στο να παραχθεί ένα πολυδιάστατο έργο, που προασπίζει πρωτίστως την ασφάλεια και ευημερία των συμπολιτών του Δήμου. Όπως προσθέτει, ο σχεδιασμός για την επόμενη πενταετία αποτελεί συνέχεια, εξέλιξη και επέκταση των πεπραγμένων της τετραετίας 2019-2023. Έχουν προγραμματιστεί ή συνεχίζονται έργα και μελέτες, όπως και πολλές δρομολογημένες παρεμβάσεις, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και στις 17 Πολεοδομικές Ενότητες του Δήμου. Τέλος, ο κ. Αμπατζόγλου έχει ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες και στην εξυπηρέτηση των πολιτών στις δράσεις Πολιτισμού και Αθλητισμού, στην Παιδεία και την Κοινωνική Μέριμνα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, δηλώνει πως οι βάσεις για τις πρώτες 120 μέρες της διοίκησης, και συνολικά όλη την πενταετία, έχουν ήδη τεθεί από τις δύο προηγούμενες θητείες, Προτεραιότητα δίνεται στις μεγάλες αναπλάσεις, που θα καταστήσουν το Χαλάνδρι μια πόλη ανθρώπινη, βιώσιμη για όλους και φιλική προς το περιβάλλον.

Συνολικά, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου περιλαμβάνει 71 έργα, συνεχιζόμενα και νέα υπό δημοπράτηση. Σε υψηλή προτεραιότητα έχει ο Δήμος και τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, με τη στήριξη των ευπαθών ομάδων. Η απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη, οι μειώσεις και, σε κάποιες περιπτώσεις, η πλήρης απαλλαγή τους από τις συνδρομές σε μια σειρά από πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, καθώς και η καταβολή βοηθημάτων σε άπορους πολίτες αποτελούν ορισμένες από τις προτεραιότητες του προγράμματος.

ΚΗΦΙΣΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς κάνει ένα νέο restart, ώστε να δημιουργηθεί ένας ασφαλής πράσινος, καινοτόμος, καθαρός και συμπεριληπτικός Δήμος που σέβεται και στηρίζει τους πολίτες.

Το πρόγραμμα της διοίκησης βασίζεται σε 10 κεντρικούς άξονες. «Αρχικά», αναφέρει ο Δήμαρχος, «θα εστιάσουμε στον κρίσιμο τομέα της Ασφάλειας και της Πολιτικής Προστασίας, στην άμεση αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς και στην άμεση βελτίωση της Καθαριότητας. Επίσης, προτεραιότητά μας θα αποτελέσει το Πράσινο και η Περιβαλλοντική Προστασία, η ανάπτυξη δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς».

Καίριοι τομείς επίσης αποτελούν η απορρόφηση κονδυλίων, η ενίσχυση της προσβασιμότητας, η ψηφιοποίηση των λειτουργιών του Δήμου, καθώς και η ανάδειξη του πολιτισμού και του Αθλητισμού. Ο Δήμος εστιάζει στη βιώσιμη κινητικότητα, που θα διευκολύνει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης και πρόσβασης των κατοίκων του Δήμου. Βασική μέριμνα είναι η διαμόρφωση συνθηκών ασφάλειας και η έναρξη ενός καναλιού αμφίδρομης επικοινωνίας με την αξιοποίηση ψηφιακών μέσων. Εντός 120 ημερών, θα ιδρυθεί επίσης και ο πρώτος πολυχώρος πολιτισμού, εκθέσεων και δημοτικής πινακοθήκης του Δήμου Κηφισιάς. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ξυπολυτάς αναφέρει πως θα δημοπρατηθούν νέοι αθλητικοί χώροι.

ΓΑΛΑΤΣΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του Δημάρχου Γαλατσίου για τρίτη συνεχόμενη θητεία, ο Γιώργος Μαρκόπουλος δεσμεύεται να διατηρήσει τη στενή επαφή με τους πολίτες.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως στόχος είναι η διαρκής βελτίωση της πόλης μέσω υποδομών και δράσεων που υποστηρίζουν το περιβάλλον και την ίδια στιγμή εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος προσθέτει πως θα συνεχιστεί η προώθηση προγραμμάτων που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, ενώ επίσης θα εξακολουθήσει η δημοτική αρχή να σχεδιάζει έργα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης. «Δεσμευόμαστε για διαφανή διακυβέρνηση και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών. Με συνεχή αφοσίωση, θα εργαστούμε για μια πόλη , το Γαλάτσι μας, που ευνοεί την ποιότητα ζωής και σέβεται το περιβάλλον» καταλήγει ο κ. Μαρκόπουλος.

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δηλώνει πως η νέα δημοτική περίοδος έχει συγκεκριμένη στόχευση για τα μέλη του Δήμου. Αρχικά, στόχος είναι να αναπτυχθούν περαιτέρω οι υποδομές του Δήμου, με παράλληλη εξασφάλιση της άρτιας λειτουργίας των υφισταμένων. Άλλος ένας στόχος είναι να ενδυναμωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

«Το τρίπτυχο, ανάπτυξη – κοινωνική ευημερία – πολιτική προστασία παραμένει βασική μας προτεραιότητα», αναφέρει ο Δήμαρχος. Τις πρώτες 120 ημέρες της νέας δημοτικής περιόδου, η προτεραιότητα δίνεται στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τις σχολικές εγκαταστάσεις, απαντώντας στις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Τέλος, ο κ. Αποστολόπουλος ανακοινώνει ως στόχευση την ένταξη του Δήμου σε χρηματοδοτικά προγράμματα, την ενίσχυση του τομέα της πολιτικής προστασίας και τις παροχές προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

Ο Δήμαρχος αναφέρει πως, μετά από πολλά χρόνια, ο οδοκαθαρισμός επέστρεψε στα Βριλήσσια. Συγκεκριμένα, ο κ Πισιμίσης εξηγεί πως με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε και συνεχίζεται η περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων, κλαδεμάτων αλλά και εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το οδικό δίκτυο της πόλης.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η τακτική πλύση όλων των κάδων απορριμμάτων. Κάθε κάδος στα Βριλήσσια, με βάση τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής, θα πλένεται κάθε 15 ημέρες. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Πισιμίση, «ήδη έχουν γίνει παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια, την προσβασιμότητα και τη βαδισιμότητα».

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες αποκατάστασης σε διαβάσεις κατά προτεραιότητα έξω από σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βριλησσίων, ανακατασκευής ραμπών ΑμεΑ, τοποθέτησης κολωνακίων για αποτροπή παράνομης στάθμευσης, απομάκρυνσης ξερών κορμών από τα πεζοδρόμια και αποκατάστασή τους και κλαδέματος φυλλωσιών όπου παρεμποδίζεται η ορατότητα των σημάτων οδικής κυκλοφορίας. Ο Δήμος επιχειρεί για τη σύντομη άντληση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και την επέκταση του δικτύου βυθιζόμενων κάδων στην πόλη.

ΠΕΝΤΕΛΗ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, αναφέρει πως οι πρώτες μέρες μιας νέας διοίκησης είναι δύσκολες και μεταβατικές. Παρόλα αυτά, η δημοτική αρχή έχει συγκεκριμένο σχέδιο, γνωρίζοντας τα προβλήματα που θα προκύψουν.

Σύμφωνα με τη Δήμαρχο, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθημερινή, εντατική ενημέρωση από όλες τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, με προτεραιότητα στην πολιτική προστασία, στην καθαριότητα και στον επαρκή φωτισμό της πόλης –τομείς που παρουσίαζαν ελλείψεις. Πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής αποτελεί η επισκευή των οχημάτων εκεί που είναι εφικτό και η επικοινωνία της κ. Κοσμοπούλου με άλλους Δημάρχους για την κάλυψη αναγκών, σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένει η Δήμαρχος την αποτύπωση της πλήρους οικονομικής κατάστασης του Δήμου Πεντέλης, που θα σηματοδοτήσει και τον τρόπο εφαρμογής της στρατηγικής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής .

Τέλος, στόχος είναι και η αποδοτικότερη διαχείριση των δημοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ενίσχυση της διαφάνειας και της συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων.

ΦΙΛΟΘΕΗ – ΨΥΧΙΚΟ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος, διευκρινίζει πως για τον πρώτο χρόνο, είχαν ως δημοτική αρχή θέσει και υποσχεθεί 24 θέματα – προτεραιότητες. Σήμερα, 24 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ήδη υλοποιούνται τρεις από αυτές.
Συγκεκριμένα, δημιουργούνται συνεργεία για την καθημερινή φροντίδα του φωτισμού και
ξεκίνησαν οι εργασίες για το δίκτυο ομβρίων της Φιλοθέης. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, όπως μας ενημερώνει ο κ. Μπονάτσος, γίνεται μητρώο εθελοντισμού. “Η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής είναι ήδη έτοιμη και αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου”.

Ο Δήμαρχος συνεχίζει αναφέροντας πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα οριοθετηθούν δύο πάρκα σκύλων και θα απομακρυνθούν τα περίπτερα που δεν λειτουργούν

Τέλος, θα ξεκινήσει η ζωντανή αναμετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων, ώστε να υπάρχει διαφάνεια και σεβασμός προς τους πολίτες.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ: ΜΑΡΙΟΣ ΨΥΧΑΛΗΣ

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, σημειώνει πως η δημοτική αρχή ήδη έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυ ασφαλείας για την Πολιτική Προστασία με την διενέργεια προσομοίωσης ετοιμότητας του μηχανισμού αλλά και την συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης, όπως συμπληρώνει, ουσιαστικές αποφάσεις όπως η μετακίνηση του οδηγού του Δημάρχου και του οχήματος του Δημάρχου στην υπηρεσία καθαριότητας, αλλά και η κατάργηση των δαπανών φωτογράφισης έχουν ήδη ληφθεί. Επιπλέον, τίθεται ξανά σε λειτουργία το σχολικό λεωφορείο των παιδικών σταθμών με την τοποθέτηση ζωνών ασφαλείας, ενώ μειώνονται τα τροφεία των παιδικών σταθμών. Έχει δοθεί βαρύτητα στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και συντήρησης των υποδομών του Δήμου, ενώ εντός των πρώτων τεσσάρων μηνών θα αξιοποιηθούν οι τις ανοιχτές προσκλήσεις για χρηματοδοτούμενα προγράμματα, όπως το Πράσινο Ταμείο.

Ο κ. Ψυχάλης μοιράζεται επιπλέον πως εντός του 2024 θα πραγματοποιηθεί ήπια ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Πεύκης «Πέρρου», ενώ θα βελτιωθεί τόσο η οδική ασφάλεια με ασφαλτοστρώσεις όσο και οι σχολικές υποδομές (ενεργειακά και όσον αφορά τα προαύλια), ενώ θα ολοκληρωθεί το έργο της πυρασφάλειας των δύο Παιδικών Σταθμών Πεύκης με σκοπό τη δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων. Τέλος, θα παρέχεται καλοκαιρινή απασχόληση με την οικονομική στήριξη του Δήμου και σχεδιάζεται η γρήγορη αποπεράτωση του νέου ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Μυλωνάκης, αναφέρει πως δεν πιστεύει στα «κλισέ» των 100 ή των 120 ημερών. Τονίζει πως από την τελευταία μέρα της θητείας της δημοτικής αρχής, προτεραιότητα είναι να αλλάξει η Αγία Παρασκευή, με συμμάχους τους πολίτες.

Στον πυρήνα των πολιτικών που θα εφαρμόσει η νέα διοίκηση είναι ο πολίτης, και σ΄ αυτό το πλαίσιο, στόχος του Δήμου είναι η Αγία Παρασκευή να γίνει μία πόλη περισσότερη ανοιχτή, φιλική, ασφαλής και λειτουργική για τους κατοίκους της, με ανθρώπινο πρόσωπο, προσβάσιμη σε όλους και υποδομές με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο. Στο επίκεντρο θα τοποθετηθεί η ασφάλεια με την εστίαση στον τομέα της πολιτικής προστασίας, ενώ έμφαση θα δοθεί και σε «πράσινες πολιτικές».

“Αυτή τη στιγμή” συμπληρώνει ο Δήμαρχος, ” προτεραιότητά μας είναι να συντάξουμε και να ψηφίσουμε προϋπολογισμό για το 2024. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνει η παραμικρή έκπτωση στα όσα δεσμευθήκαμε προεκλογικά, τα οποία θα τηρήσουμε στο ακέραιο. Υπογράψαμε με τους πολίτες ένα «συμβόλαιο ευθύνης», το οποίο είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε. Με θύρες και κυρίως με τα αυτιά μας ανοιχτά, για τις ανάγκες και τα προβλήματά τους”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ