Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Οικονομική ενίσχυση των άπορων αριστούχων από τον δήμο Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Οικονομική ενίσχυση από τα έσοδα (ενοίκια διαμερίσματος από 1/5/2005 και εντεύθεν) του κληροδοτήματος Μ. Λιακόπουλου, προσέφερε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε 8 άπορους μαθητές των Λυκείων της πόλης που αρίστευσαν το έτος 2017-2018 και συνεχίζουν στην επόμενη τάξη ή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι ενισχύσεις από το κληροδότημα ξεκίνησαν το 2016 και δίνονται κάθε χρόνο με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από λεπτομερή κοινωνική έρευνα και έλεγχο όλων των αιτήσεων για την ακρίβεια των στοιχείων τους από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου.
Δύο εκ των δικαιούχων, φοιτήτριες πλέον, επισκέφθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τους ίδιες για την πορεία τους, τις συνεχάρη και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη, αποφασιστικότητα και επιτυχία στο μέλλον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο φοιτήτριες, όπως και οι περισσότεροι των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πολλά παιδιά που το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου, έχει στηρίξει για να πετύχουν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το Σχολικό έτος 2014-2015 που λειτουργεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ