Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Νεκρός σε δάσος στην Αγία Παρασκευή ο Σ. Δογιάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση του ιδιοκτήτη περίφημης ταβέρνας, Σ. Δογιάκη, ο οποίος αγνοούνταν και αναζητούνταν από τις αρχές και τους οικείους του.

Ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά στις 21 Ιουνίου 2021, ενώ είχε πάει σε ένα φιλικό γάμο και μετά από εκεί δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Μετά από δήλωση της εξαφάνισης στο ΑΤ Παλλήνης και σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι σε δασώδη περιοχή στην Αγία Παρασκευή, μπρούμυτα, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να πήρε το αυτοκίνητό του, να οδήγησε προς την ερημική τοποθεσία, να περπάτησε μερικά μέτρα μακριά από το ΙΧ και να έδωσε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Δίπλα στη σορό του, που βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα, βρέθηκε το πιστόλι που πιθανότατα χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στο σημείο, παρουσία ιατροδικαστή, προέκυψε ότι πιθανότατα ο θάνατος του επιχειρηματία προήλθε από αυτοχειρία. Σε αυτό το συμπέρασμα συνέκλιναν άλλωστε και οι έρευνες των Αρχών, καθώς ο 53χρονος είχε αφήσει σημείωμα πίσω του με υπόνοιες ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ