Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Με 5 αίθουσες διδασκαλίας και 2 αίθουσες νηπιαγωγών ενισχύεται ο Δήμος Αγ. Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εξασφάλισε τη χρηματοδότηση για την προμήθεια και εγκατάσταση αιθουσών διδασκαλίας ελαφριάς λυόμενης προκατασκευής για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών προσωρινής στέγασης της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Το πόσο ανέρχεται στα 386.380 € από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2020, μετά από σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας.

Η εν λόγω πρόταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγινε αποδεκτή με την υπ΄ αριθμ. 46092/12-5-2020 Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ η υλοποίηση των μελετών και τευχών δημοπράτησης της συγκεκριμένης προμήθειας βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα,

Α) σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου επί των οδών Πατρόκλου και Γούναρη στο Ο.Τ. 24 του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα τοποθετηθούν 3 αίθουσες διδασκαλίας και μία αίθουσα νηπιαγωγών,

Β) σε οικόπεδο επί της οδού Λεωνίδου αρ. 8 Ο.Τ. 45 του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα τοποθετηθούν 2 αίθουσες διδασκαλίας και μία αίθουσα νηπιαγωγών.

Επιπροσθέτως, τα συγκεκριμένα δύο οικόπεδα θα περιφραχθούν και θα εξοπλιστούν με όλον τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό για τη λειτουργία των νηπιαγωγείων (χώροι υγιεινής κ.λπ.).

Η δημοπράτηση της συγκεκριμένης προμήθειας θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με στόχο τα νέα σχολεία να μπορέσουν να παραδοθούν προς χρήση στους μαθητές του Δήμου από την αρχή Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ