Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν τη νέα σχολική χρονιά οι μαθητές των ΠΑΙΣΔΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Άνοιξαν τις πόρτες τους τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και υποδέχτηκαν παιδιά και γονείς σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, όλα κύλησαν ομαλά. Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου επισκέφθηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Βορρά για να υποδεχθεί παιδιά και γονείς. Ευχήθηκε «Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους» και επεσήμανε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία και οι γονείς να είναι βέβαιοι ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή».

Σε συνομιλία που είχε με την τμηματάρχη των Παιδικών Σταθμών τού Αϊ-Γιάννη Μαρίνα Συριοπούλου και την Προϊσταμένη του Σταθμού Αγγελική Μπαμπαλή αλλά και με τους εργαζόμενους σε κάθε τμήμα, η Πρόεδρος επισήμανε ότι «τα φιλοξενούμενα παιδιά είναι φέτος λιγότερα από πέρυσι και πως είναι καθήκον της διοίκησης αλλά και υποχρέωση όλων των εργαζομένων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους γονείς ώστε να μην υπάρξει καμία αποχώρηση παιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ