Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Η «Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» κατά της διοίκησης για το Τεχνικό Πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για “αντιγραφή” του Τεχνικού Προγράμματος παρελθόντων ετών η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής» ασκεί κριτική στη διοίκηση Ζορμπά.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Είναι πρώτη φορά που η υποχρεωτική από τον Νόμο συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης συγκαλείται 3.30 μεσημέρι.
Το γεγονός πέρα από έλλειψη σεβασμού στους εργαζόμενους, εκπροσώπους φορέων και δημότες, δείχνει προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αποφύγει κριτική για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό 2022.

Πάντα η διαβούλευση γινόταν απογευματινές ώρες ώστε να συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι με επιδίωξη τον ουσιαστικό διάλογο.
Θα είναι, λοιπόν, μια τυπική συνεδρίαση χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την ουσία έχουμε καταγραφή – επανάληψη «έργων» και δράσεων που τα έχουμε ξαναδεί στα αντίστοιχα Τεχνικά προγράμματα της διετίας Ζορμπά (π.χ. ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Ιωάννου που «εγκληματικά» ακύρωσε ο σημερινός Δήμαρχος, έργα στα Σχολεία, ανάπλαση μικρών χώρων – Πλατειών κ.ά.) με ελάχιστα πραγματικά νέα.

Είναι σαφής, επιπλέον, η απουσία προγραμματισμού για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας (Αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια – Προπονητήριο, Ανάπλαση πολιτιστικών χώρων του Πάρκου «ΣΤ. ΚΩΤΣΗΣ», Σχολείο «Μακρή», Κολυμβητήριο, Ανακύκλωση, απόκτηση γης κ.ά.).

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα έχουμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε γιατί η πόλη μας είναι σε πλήρη σχεδόν στασιμότητα με οπισθοδρόμηση στα θέματα καθημερινότητας (καθαριότητα, πεζοδρόμια κ.ά.).”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ