Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αθλητικό Κέντρο Νότου: Ανακαίνιση στις αίθουσες γυμναστικής και χορού

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά το πέρας των εργασιών αποκατάστασης των σημαντικών φθορών της οροφής  ξεκίνησαν οι εργασίες πλήρους ανακαινίσεως και αναπλάσεως των αιθουσών χορού, γυμναστικής και οργάνων που βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο Νότου, κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Η κατάσταση των αιθουσών, από πλευράς λειτουργικότητος και αισθητικής, παρέμενε ίδια εδώ και 50 χρόνια περίπου, αν εξαιρέσουμε την προ αρκετών ετών αντικατάσταση των παραθύρων και κατά καιρούς ελαιοχρωματισμούς.

Η αρχή γίνεται από την τοποθέτηση ψευδοροφής και επενδύσεως των τοίχων, προκειμένου όπως αποκτήσουν οι χώροι όψη αιθουσών σύγχρονων, καλαίσθητων και λειτουργικών (εξασφαλίζεται έτσι και καλύτερη θερμομόνωση, λόγω μειώσεως του ύψους). Στην συνέχεια, θα αντικατασταθεί το ηλεκτρικό κύκλωμα, θα τοποθετηθούν τα νέα φωτιστικά με λαμπτήρες led (για άπλετο φωτισμό) και θα τοποθετηθούν ηχητικά συστήματα οροφής, για ήχο υψηλής πιστότητος. Θα ακολουθήσει ο ελαιοχρωματισμός των αιθουσών με μοντέρνους και ελκυστικούς χρωματισμούς και τέλος θα αντικατασταθεί το υπάρχον πλαστικό πάτωμα με νέο, βινυλικό σε απομίμηση ξύλου, το οποίο θα εξασφαλίζει υψηλή αντοχή, λειτουργικότητα και αισθητική αναβάθμιση. Εκτιμάται ότι οι αίθουσες θα είναι έτοιμες για χρήση εντός του 2ου δεκαπενθημέρου του μηνός Σεπτεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται με την ομόθυμη σύμπραξη του Διοικητικού Συμβουλίου, τις άοκνες ενέργειες των Υπαλλήλων του Οργανισμού και την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η οποία συνέταξε και τις σχετικές μελέτες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ