Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 13χρονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό ανήλικης παραβατικότητας έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (2/1) στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας 13χρονος βγήκε για βόλτα με το σκυλί του και λίγο μετά δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθητές του και ακόμη έναν, άγνωστο προς εκείνον, πιθανώς επίσης ανήλικο.

Η συμμορία των ανηλίκων, έψαξε τον 13χρονο για κινητό τηλέφωνο και χρήματα, ενώ με χρήση σωματικής βίας τον ανάγκασε να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος, την ίδια ώρα που τον κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο.

Για λίγα λεπτά μάλιστα του άρπαξαν και τον σκύλο, απειλώντας τον 13χρονο μαθητή ότι δεν θα τον ξαναδεί, αναγκάζοντας τον να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει υβριστικά και χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου.

 

Απείλησαν να τον σκοτώσουν

Κατά την διαφυγή τους τον απείλησαν πως αν μιλούσε για όλα όσα είχαν συμβεί θα τον μαχαίρωναν με σουγιά, ενώ του είπαν πως είχαν πιστόλι και ότι με αυτό θα τον σκότωναν.

Παραδέχτηκαν μάλιστα ενώπιον του θύματος τους πως την προηγούμενη μέρα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, είχαν λερώσει με τροφή το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πάτερου του και πως την ίδια μέρα, στις 2 Ιανουαρίου δηλαδή, είχαν πετάξει, νωρίτερα το απόγευμα στις 18:15, αυγά στο σπίτι του 14χρονου που βρίσκεται στον 4ο όροφο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής για ληστεία από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ