Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Μικροί κηπουροί “στόλισαν” τον Ζ’ Παιδικό Σταθμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Αρωματικά και καλλωπιστικά φυτά φύτεψαν με τα χεράκια τους τα παιδιά του «Ζ» παιδικού σταθμού του δήμου Αγίας Παρασκευής στην οδό Τρωάδος.

Συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους αυτή, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του Covid-19, ήταν τα μέλη του πάντα πρόθυμου και υπεύθυνου εκπαιδευτικού προσωπικού του σταθμού, με τους οποίους φύτεψαν γεράνια, μαργαρίτες και αγγελικές, λεβάντες, αρμπαρόριζες και δεντρολίβανα κ.α.

Την Πράσινη Δράση οργάνωση η σύμβουλος του Δημάρχου στο Περιβάλλον και το Πράσινο κα. Βάνα Ηλιάδου, με την άψογη συνεργασία του ιδίου, της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητος κας Ελένης Δάβαρη, καθώς και της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ κας Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου.

Τα παιδιά αφού φύτεψαν λουλούδια και βότανα, με την επίβλεψη των εκπαιδευτικών και των κηπουρών, «υιοθέτησαν» από ένα φυτό το καθένα, τοποθετώντας στις ρίζες τους καρφωτά και κρεμαστά ταμπελάκια, επάνω στα οποία έγραψαν τα όνοματά τους.

Την πολύτιμη βοήθεια τους στην δράση έδωσαν με την συμμετοχή τους οι κηπουροί, γεωπόνοι και τεχνικοί του Πρασίνου της πόλης οι οποίοι προετοίμασαν το έδαφος του αύλειου χώρου για την φύτευση 70 περίπου βοτάνων και καλλωπιστικών φυτών.

Στο τέλος της δράσης τοποθετήθηκε και σύστημα αυτόματου ποτίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ