Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Αγία Παρασκευή: Θύμα κλοπής 88χρονη – Της έκλεψαν κειμήλια αξίας 1 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ έκλεψαν απατεώνες από 88χρονη με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, που κατοικεί στην Αγία Παρασκευή.

Οι δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν καιρό την ηλικιωμένη και έτσι πληροφόρηση ότι μέσα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδού Αιγαίου Πελάγους, έκρυβε τον πολύτιμο “θησαυρό”.

Σύμφωνα με το protothema.gr, την ώρα που η 88χρονη επέστρεφε από το σούπερ μάρκετ, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησιάζει και της πιάνει την κουβέντα. Η γυναίκα ανυποψίαστη τον ρωτά αν είναι από εταιρεία κούριερ καθώς περίμενε ένα δέμα από τον γιο της. Ο δράστης απάντησε καταφατικά και έτσι ανέβηκαν μαζί στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου και χωρίς η ηλικιωμένη να καταλάβει το παραμικρό, ο άγνωστος αφήνει την πόρτα ανοικτή για να τρυπώσουν οι συνεργοί του.

Την ώρα που ο ίδιος την απασχολούσε στην κουζίνα οι υπόλοιποι δράστες σάρωναν τα δωμάτια. Λίγη ώρα αργότερα και με λεία κοσμήματα και κειμήλια των οποίων η αξία αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, οι δράστες εξαφανίζονται ενώ ο συνεργός που απασχολούσε την ηλικιωμένη, την παράτησε στην κουζίνα και αρχίζει να τρέχει έξω από το διαμέρισμα. Η γυναίκα τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί και αφού έβαλε τις φωνές κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε την αρπαγή των κοσμημάτων που όπως κατέθεσε έκρυβε στο υπνοδωμάτιο της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ