Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Το “Λεωφορείο των Ηλικιωμένων” στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το “Λεωφορείο των ηλικιωμένων” του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του από την αφετηρία (οδός Σιπύλου) τις ώρες 8:30, 10:00 και 12:00.

Μεταφέρει τους ηλικιωμένους , αποκλειστικά μέλη των Κ.Α.Π.Η, από τα ψηλά σημεία της πόλης, στα εντευκτήρια των Κ.Α.Π.Η., στο κέντρο της πόλης, για φροντίδα των τάφων συγγενών στο Γ΄νεκροταφείο.

Ανεβαίνει στα ψηλά της οδού Σιπύλου και Ψηλορείτου, συνεχίζει στα ψηλά της Δεληγιάννη, Τσακάλωφ, Ανεξαρτησίας, Υψηλάντου, Μιαούλη, Καραϊσκάκη, αποβιβάζει στη Σχολή Χορού (Φάρος Ποντίων), από όπου και επιβιβάζει στην επιστροφή και μέσω της οδού Ηρακλείου καταλήγει και αποβιβάζει στην πάνω είσοδο του Γ΄νεκροταφείου, από όπου και επιβιβάζει στην επιστροφή.

Στάσεις : Σιπύλου και Ψηλορείτου, Ειρήνης, Δόξης και Μάνης, Τέρμα Δεληγιάννη, Τσακάλωφ και Χίου, Ανεξαρτησίας (δεξιά ίσιωμα), Μιαούλη, Παπαδιαμάντη (Προφήτης Ηλίας), Ζωοδόχου Πηγής, Χειμάρας (4ο Νηπιαγωγείο), Παλαιών Πατρών Γερμανού (Τριλογία), Σχολή Χορού (Εστία Ποντίων), Ηρακλείου (ΚΕΦΑ), Ηρακλείου και Αγίου Γεωργίου (Νεκροταφείο), Μεσογείων και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η επιβίβαση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με επίδειξη της κάρτας ηλικιωμένου. Το δρομολόγιο θα είναι δοκιμαστικό για μία εβδομάδα προκειμένου να επιλεγεί η βέλτιστη διαδρομή προς εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Το ακριβές πρόγραμμα και οι στάσεις θα ανακοινωθούν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ