Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό άνω των ορίων, για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και των Νομικών του Προσώπων, για δύο έτη.

Με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, συνολικού προϋπολογισμού 454.762,93€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., με δυνατότητα υποβολής προσφοράς, για μία, δυο, ή και για τις τρεις ομάδες. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ορίζεται 30/12, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών 27/01/2020 ώρα 15.00.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%), στη νόμιμα διαμορφούμενη μέση τιμή λιανικής πώλησης έκαστου είδους (την ημέρα παράδοσης τους), του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για το νομό Αττικής. Εγγύηση συμμετοχής Κάθε προσφορά πρέπει να συνοδεύεται από εγγύηση συμμετοχής, που εκδίδεται υπέρ του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε ποσοστό 1%, επί της προϋπολογισθείσης δαπάνης εκτός το Φ.Π.Α., της Ομάδας ή των Ομάδων για την οποία ή για τις οποίες υποβάλλεται προσφορά.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλη την σχετική προκήρυξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έγγραφα εδώ.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ