Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Ο αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Χρήστος Βασιλείου για τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος κατά του κορωνοϊού [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

«Στην Αγία Βαρβάρα, χάριν στην εμπειρία του Δημάρχου μας κ. Λάμπρου Μίχου πετύχαμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο, δυνατό, τρόπο την πανδημία»

Απόλυτα κατατοπιστική η τηλεοπτική παρουσία του αντιδημάρχου της Αγίας Βαρβάρας, κ. Χρήστου Βασιλείου, ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα Υγείας, Κοινωνικής πολιτικής, Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Βασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «σημείο αναφοράς» του Attica tv και στην δημοσιογράφο κ. Φραντζέσκα Σαββοργινάκη, ανέπτυξε εκτενώς τα προστατευτικά μέτρα τα οποία λαμβάνονται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας και επεσήμανε τόσο την ετοιμότητα των Υπηρεσιών όσο και την πρόβλεψη της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην λήψη κατάλληλων μέτρων αρκετά νωρίς, ακόμη και προ της ανακοινώσεως μέτρων από την Κυβέρνηση.

Ο κ. Βασιλείου ανέφερε, επίσης, την προνοητικότητα του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου, ο οποίος στηριζόμενος από την πολύ μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, προνόησε και προετοίμασε κατάλληλα τους εργαζόμενους και τα στελέχη του Δήμου ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν την μεγάλη μάχη με την πανδημία κατάλληλα εξοπλισμένοι και έχοντας, εγκαίρως στην διάθεσή τους, όλα τα μέσα και προϋποθέσεις.

Ο ίδιος -ιατρός πνευμονολόγος-, έχει τεθεί επικεφαλής στην ειδική επιτροπή για την αντιμετώπιση του covid-19, η οποία έχει συσταθεί με απόφαση του Δημάρχου στον Δήμο.

Πηγή: dikaiosinisimera.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ