Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

ΚΕΠPlus: Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας περνά σε μια νέα εποχή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα ΚΕΠPlus για τους ενταγμένους Δήμους, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Με το πρόγραμμα ΚΕΠplus, διασυνδέονται περισσότερα από 1070 ΚΕΠ σε ολόκληρη την
χώρα και παρέχεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες και ειδικότερα στους νέους που
θέλουν να ξεκινήσουν μία επιχείρηση, να αντλήσουν κάθε πληροφορία που θεωρούν ότι θα τους είναι χρήσιμη, προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Ακόμη, γίνεται πραγματικότητα η εξυπηρέτηση «μίας στάσης» των πολιτών με τη Διοίκηση καθώς οι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με τη διοίκηση ηλεκτρονικά και ταχύτατα, δίχως να απαιτείται η φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.

Στην συνάντηση-παρουσίασης του προγράμματος η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου και στην οποία συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Πιερρακάκη, εκπρόσωπος του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Κωστόπουλος, ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος και στελέχη του Δήμου, έγινε ιδιαίτερη μνεία στις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, στον οποίο η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας είναι ένα ακαταμάχητο όπλο της σημερινής Διοίκησης, στην προσπάθειά της για την υποστήριξη του πολίτη.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος συμμετέχουν μόνο οι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κιλκίς, Καστοριά, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Αρχαία Ολυμπία, Ναύπλιο, Σπάρτη, Χανιά, Ρέθυμνο, Αχαρνές, Μαρούσι, Αγία Βαρβάρα, Βάρη-Βούλα- Βουλιαγμένη και Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρεται και από τον Δήμο: “Η ένταξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας εποχής. Της εποχής όπου τα εργαλεία ανάπτυξης είναι προσιτά σε όλους και βελτιώνεται ουσιαστικά η ποιότητα ζωής των πολιτών, με την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών. Πρόκειται, αναμφίβολα, για μία σημαντική επιτυχία του Δημάρχου κ. Μίχου και της Δημοτικής Αρχής.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ