Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Επισκευές δρόμου που είχε υποστεί καθίζηση [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η καθίζηση που παρατηρήθηκε σε σημείο του οδοστρώματος επί της οδού Κύπρου 27, στο ύψος της συμβολής της με την Σ. Σαράφη, προκάλεσε την άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Επειδή η καθίζηση ήταν μεγάλη, επιστρατεύθηκε το σκαπτικό του Δήμου (JCB) και διαπιστώθηκε ότι στο υπέδαφος υπήρχε συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας υδάτων.

Αυτό οδήγησε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σπασμένος αγωγός και ως εκ τούτου ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ, συνεργείο τεχνικών της οποίας, ήδη, βρίσκεται στο σημείο. Επί τόπου βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πόλης κ. Γιάννης Πουλάκης και η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνα Σέργη.

Λόγω της βλάβης θα γίνει προσωρινή μεταβολή του δρομολογίου της γραμμής 837, ωσότου γίνει αποκατάσταση της βλάβης και του οδοστρώματος. Τα λεωφορεία αντί να ανεβαίνουν  την Κύπρου και να στρίβουν στην  Οδυσσέως θα ανεβαίνουν την οδό Δεληγιάννη και θα στρίβουν στην Οδυσσέως.

Στο σημείο που βρεθήκαμε ακούσαμε τις επιδοκιμασίες των περιοίκων για την άμεση επέμβαση του δήμου και την κινητοποίηση  όλων των αρμόδιων υπηρεσιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ