Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Αγία Βαρβάρα: Με εντατικούς ρυθμούς οι Υπηρεσίες του Δήμου προετοιμάζουν την πόλη εν’ όψει των εορτών [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντατικούς ρυθμούς έχουν αναπτύξει οι Υπηρεσίες του Δήμου, εν όψει των εορτών.

Ειδικά οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας, την Τεχνική Υπηρεσία καθώς και την Υπηρεσία Πρασίνου εργάζονται αδιάκοπα, προετοιμάζοντας την πόλη να υποδεχθεί την Γέννηση του Θεανθρώπου και την Πρωτοχρονιά.

 

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος ήδη έχει αρχίσει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης, δίνοντας μια εορταστική νότα και διασκεδάζοντας την κατήφεια που προκαλείται από την εφαρμογή μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας. Οι δημότες, μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να κάνουν ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά σε κάποιο κέντρο ή ταβέρνα, αλλά, σίγουρα η φωτεινή και στολισμένη πόλη θα συμβάλλει στην δημιουργία θετικού κλίματος και θα ενισχύσει την εορταστική ατμόσφαιρα.

Από την άλλη πλευρά, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα υπερβάλλουν εαυτόν, διατηρώντας την πόλη στο επίπεδο που απαιτείται για μία σύγχρονη και υγιή-ασφαλή πόλη.

Το ίδιο και οι εργαζόμενοι στο πράσινο, οι οποίοι επιμελούνται και την παραμικρή λεπτομέρεια, περιποιούμενοι το πράσινο -δένδρα, άνθη, πάρκα-, προκειμένου να μην μείνει καμία γωνιά της πόλης δίχως την παρέμβαση φροντίδας των υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ