Ελάτε στην παρέα μας

Αίγινας

Ο προγραμματισμός προσλήψεων του Δήμου Αίγινας για τα έτη 2022 – 2025 [Πίνακες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρεις είναι οι θέσεις τακτικού προσωπικού, που έχουν εγκριθεί στο προγραμματισμό προσλήψεων του Δήμου Αίγινας για το έτος 2021, σύμφωνα με την 42/30-9-2020 πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού του έτους 2021, βάσει των διατάξεων του άρθρου 51 του Ν. 4622/2019. Αυτή την ενημέρωση έκανε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο πρόεδρος κ. Γιάννης Ζορμπάς, στην κατεπείγουσα συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης στις 19 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι εγκριθείσες θέσεις τακτικού προσωπικού, στον προγραμματισμό προσλήψεων 2021 είναι:

  • ΠΕ Οικονομολόγων μία θέση για την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών μία θέση για την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
  • ΤΕ Τεχνολόγων Τοπογράφων Μηχανικών μία θέση για την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν: “Έγκριση των πρόσθετων προσόντων που διατυπωθήκαν για τις θέσεις τακτικού προσωπικού που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο ετησίου προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2021”, η επιτροπή έπρεπε να αποφασίσει για τυχόν πρόσθετα προσόντα, όπως μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, ξένη γλώσσα, άδεια άσκησης επαγγέλματος, γνώση χειρισμού Η/Υ κ.ά.

Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο “Πολυετής προγραμματισμός προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού στο Δήμο Αίγινας για τα έτη 2022–2025 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 4590/2019 (Φ.Ε.Κ.19/τ. Α΄/07.02.2019)”.

Ακολουθεί ο πίνακας με την εισήγηση του προέδρου για τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού για τα έτη 2022 – 2025 με σκοπό ενίσχυση και αναβάθμιση του Δήμου Αίγινας στις ακόλουθες ειδικότητες:

Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τις παραπάνω ειδικότητες και τον αριθμό θέσεων. Ο Αντιπρόεδρος της Ο.Ε κ. Τζίτζης Φίλιππος ζήτησε να προβλεφθούν περισσότερα άτομα για την υπηρεσία Ύδρευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ