Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Έλαμψε η «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον τον Ιούνιο 2018

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους ρυθμούς της «Λευκής Νύχτας» ακολούθησαν μέχρι το πρωί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο του Ιλίου, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις πλατείες, στους πεζόδρομους και στους δρόμους της πόλης, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ιλίου.

Φέτος, η «Λευκή Νύχτα» έλαμψε περισσότερο από ποτέ με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου και πέντε μουσικές σκηνές, που ξεσήκωσαν το κοινό με τη φωνή, τα τραγούδια και το κέφι των καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όπως της Έλενας Παπαρίζου και του Αναστάσιου Ράμμου, του Κώστα Μπίγαλη, της Πωλίνας, του Δάκη και της Μαντώς, στην κεντρική πλατεία «Γ. Γεννηματά», του Παναγιώτη Λάλεζα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, της Περσεφόνης στην πλατεία Ρίμινι, της Αναστασίας Νίνου στο Άλσος Ιλίου και του Μουσικού Στεκιού Ιλίου στη συμβολή των οδών Νέστορος και Μανάκη, καθώς επίσης, τη συμμετοχή των Εθνικοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και τη διεξαγωγή πλήθους άλλων παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η Λευκή Νύχτα κέρδισε το «στοίχημα», απέναντι σε κάθε αμφισβήτηση και πρόσφερε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες που συνέρρεαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας μέχρι το πρωί. Είναι ένας θεσμός που γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο, παραμένοντας ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα, το οποίο συνιστά έναν σημαντικό πόλο έλξης για το Ίλιον.

Αυτή τη χρονιά, ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία, η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών, συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό στη γιορτινή ατμόσφαιρα, αποτελώντας άξιους πρεσβευτές της φιλόξενης πόλης μας, για το λόγο αυτό θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω θερμά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους των Υπηρεσιών μας που συμμετείχαν στην άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή της μεγάλης αυτής γιορτής και με συντονισμένες ενέργειες συντέλεσαν στην επιτυχία της.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ