Ελάτε στην παρέα μας

Ατζέντα

Ατζέντα Εκδηλώσεων στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σειρά ποιοτικών εκδηλώσεων πραγματοποιούν δήμοι και φορείς των βορείων προαστίων τις επόμενες ημέρες

 

Σάββατο 8 Μαρτίου
• Δήμος Αγίας Παρασκευής: Τα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου Γυναικών Αγίας Παρασκευής πραγματοποιούνται στις 12 το μεσημέρι στο χώρο που στεγάζει τη δράση (Λ. Μεσογείων  403- Τηλέφωνο επικοινωνίας 213 2004 606-588-575-594
• Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας: Ο σύλλογος  διοργανώνει εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια  Ημέρα της Γυναίκας στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου (Μακελαράκη και Σαλαμίνος, Περισσός).   

Κυριακή 9 Μαρτίου
• Δήμος Χαλανδρίου: Ο Δήμος και το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο διοργανώνουν ημερίδα και στα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας  “Αγιογραφώντας την Κυριακή της ορθοδοξίας στο Χαλάνδρι” στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Παπάγου 7 και Αριστοφάνους). Η έκθεση δια διαρκέσει μέχρι και τις 21 Μαρτίου Δευτερα με Παρασκευή 09.00-17.00.
• Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ο Δήμος σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρων και Κινηματογράφων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, διοργανώνει τη διάλεξη – παρουσίαση της συλλογής του Μάνου Κατράκη, από τις προπτυχιακές φοιτήτριες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Εύα Βλαχάβα, Βίκυ Τσουράπη και Ιωάννα Λουλούμαρη στις 19:00 στo Πολιτιστικό Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” (Κουντουριώτου 18).  Θα παρουσιαστεί μέρος της συλλογής, που περιλαμβάνει, αφίσες, προγράμματα, φωτογραφίες, δημοσιεύματα και επιστολές του Κατράκη, που οι φοιτήτριες κατέγραψαν και ψηφιοποίησαν στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.
• Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού:  O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας διοργανώνει Μαθητική συναυλία κιθάρας από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων, της τάξης του  Γιώργου Μπουλαζέρη με τίτλο: «Οι Κιθαριστές»  στις 18:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» (Ηρώων Πολυτεχνείου 39)

Δευτέρα 10 Μαρτίου
• Iωνικός Σύνδεσμος: Ο Ιωνικός Σύνδεσμος και η Πολιτιστική Ένωση Μικρασιατών η Καππαδοκία πραγματοποιούν στις 7.30 μ.μ. στις αίθουσες τοιυ Ιωνικού (Λ. Ηρακλείου και Τσουρουκτσόγλου Νέα Ιωνία)  τα εγκαίνια της έκθεσης ξύλινων δημιουργημάτων του Βαγγέλη Τελλίδη με θέμα “Ξύλινοι Πλόες”. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Μαρτίου. ‘Ωρες λειτουργίας 10.00-13.00, 18.00-21.00. 
• Δήμος Νέας Ιωνίας: Ο Δήμος, η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος διοργανώνουν την προβολή της ταινίας του Σ. Χαραλαμπόπουλου “τη Νύχτα που ο Φεράντο Πεσόα συνάντησε τον Κωνσταντίνο Καβάφη” στις 8.30 μ.μ., στον κινηματογράφο Αστέρα (Ασκληπίου 4).

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ