Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει μεταξύ άλλων το θρίλερ «Χωρίς οξυγόνο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», παρουσιάζει σε Α΄ προβολή το θρίλερ «ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ», το αισθηματικό δράμα «ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ» και τη μεταγλωττισμένη ταινία κιν. σχεδίων «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΚΙ».

Πέμπτη 25 Απριλίου έως και Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

19:15 ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
21:30 ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ

Σάββατο 27 Απριλίου έως και Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
17:30 ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΚΙ (Μεταγλωττισμένο)

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ – Α΄ προβολής
(Challengers)

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουανταγκνίνο
Πρωταγωνιστούν: Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κονορ, Μάικ Φάιστ, Τζέικ Τζένσεν
Σενάριο: Τζάστιν Κουρίτσκες

Το δικό της παιχνίδι. Οι δικοί της κανόνες. Η Τάσι είναι μια δυναμική, πρώην κορυφαία τενίστρια και νυν προπονήτρια που δεν απολογείται για τις μεθόδους της εντός και εκτός γηπέδου. Είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή, ο οποίος δέχεται απανωτές ήττες (Μάικ Φάιστ). Η στρατηγική της για την ανάκαμψη του συζύγου της παίρνει αναπάντεχη στροφή όταν εκείνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ξοφλημένο Πάτρικ (Τζος Ο΄Κόνορ) — τον πρώην καλύτερο του φίλο και παλιό σύντροφο της Τάσι. Καθώς το παρόν και το παρελθόν τους έρχονται σε σύγκρουση και η ένταση κλιμακώνεται, η Τάσι πρέπει να αναρωτηθεί ποιο είναι το τίμημα της νίκης.

ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ – Α΄ προβολής
(Breath)

Σκηνοθεσία: Στέφον Μπρίστολ
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Τζένιφερ Χάντσον, Σαμ Γουόρθινγκτον, Κουβενζάνε Γουόλις, Κόμμον
Σενάριο: Ντάγκ Σάιμον

Το Χωρίς Οξυγόνο είναι ένα θρίλερ που διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον. Αφού η Γη είναι σχεδόν ακατοίκητη λόγω έλλειψης οξυγόνου, μια μητέρα (η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Χάντσον) και η κόρη της Ζόρα (Κουβενζάνε Γουόλις) αναγκάζονται να ζουν υπόγεια, με σύντομα ταξίδια στην επιφάνεια, τα οποία γίνονται δυνατά μόνο με μια πολυπόθητη στολή οξυγόνου τελευταίας τεχνολογίας την οποία είχε φτιάξει ο σύζυγος της Μάγια, Ντάριους, τον οποίο πλέον όμως θεωρεί νεκρό. Όταν ένα μυστηριώδες ζευγάρι (Μίλα Γιόβοβιτς & Σαμ Γουόρθινγκτον) φτάνει στο καταφύγιο, και ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τον Ντάριους και τη μοίρα του, η Μάγια συμφωνεί να τους αφήσει να μπουν στο καταφύγιό τους. Αλλά αυτοί οι επισκέπτες δεν είναι αυτοί που ισχυρίζονται και αναγκάζουν μητέρα και κόρη να παλέψουν για την επιβίωση.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΓΚΙ (Μεταγλωττισμένο) – Α΄ προβολής
(Combat Wombat: Back 2 Back)

Σκηνοθεσία: Ricard Cusso, Tania Vincent
Σενάριο: Dominic Morris
Με τις φωνές των: Γιώργος Σκουφής, Δημήτρης Παπαδάτος, Σταύρος Σιούλης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κατερίνα Γκίργκις, Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Υφαντής

H ζωή έχει γίνει λίγο πολύ απαιτητική για τη Σούπερ Μάγκι. Καθώς η εγκληματικότητα στην πόλη είναι σε ύφεση, η Σούπερ Μάγκι περνάει τον χρόνο της βοηθώντας στην απόφραξη αποχετεύσεων και στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων, αντί να σώζει τον κόσμο. Σίγουρα δεν είχε επιλέξει κάτι τέτοιο! Όταν μια μοχθηρή ιδιοφυΐα της τεχνολογίας απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρη την πόλη σε μια «τέλεια» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την κατάσταση για άλλη μια φορά. Μήπως είναι και η τελευταία περιπέτεια του δυναμικού ντουέτου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ