Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Τα Κ.Ε.Π. της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκσυγχρονίζονται

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Κ.Ε.Π., ένας από τους πλέον καταξιωμένους στη συνείδηση του πολίτη θεσμούς της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, εκσυγχρονίζονται και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της νέας ψηφιακής εποχής στο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ειδικότερα, στα πλαίσια του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» που περιλαμβάνει την οργανωτική, λειτουργική, μηχανογραφική και αισθητική αναβάθμιση του δικτύου των ΚΕΠ πανελλαδικά και η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Σταθερότητας (βλ. «Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0»), ο Δήμος – μεριμνώντας πάντα για την παροχή ποιοτικότερων, φιλικότερων και πιο σύγχρονων διοικητικών υπηρεσιών προς τους συμπολίτες – , εντάχθηκε ως επιλέξιμος στην εν λόγω δράση, λαμβάνοντας ειδική επιχορήγηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Έτσι, το επόμενο διάστημα θα προβεί σε εργασίες κτιριακής ανακαίνισης των δύο ΚΕΠ, δηλ. στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ώστε το σύνολο των ΚΕΠ να αποκτήσει ενιαία ταυτότητα πανελλαδικά.

Από σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες της κτιριακής αναβάθμισης του ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας που αναμένεται να διαρκέσουν περίπου ένα μήνα στη διάρκεια του οποίου το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό και το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται απρόσκοπτα από το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο θα λειτουργεί κανονικά.

Συγκεκριμένα, το νέο ωράριο εξυπηρέτησης πολιτών από το ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας (Πίνδου & Αφών Γεωργιάδη 1, Πάρκο Μικρασιατών, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ. 213-2049 130-134, e-mail: [email protected]από 26.02.2024 και μέχρι νεοτέρας διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα – Πέμπτη  8.00 π.μ. – 19.30 μ.μ.

Παρασκευή              8.00 π.μ. –  13.45 μ.μ.

Σάββατο                   8.00 π.μ.  – 13.30 μ.μ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κτιριακής αναβάθμισης του ΚΕΠ Ν. Χαλκηδόνας θα ακολουθήσει η κτιριακή ανακαίνιση και του ΚΕΠ Ν. Φιλαδέλφειας, για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ