Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Σημαντική προσφορά προϊόντων στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίου Δημητρίου από παραγωγούς και επαγγελματίες λαϊκών αγορών

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη λαϊκή αγορά Ασυρμάτου ξεκίνησε η δράση στήριξης παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών στις κοινωνικές δομές του δήμου Αγίου Δημητρίου. Η παράδοση σημαντικών ποσοτήτων προϊόντων  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου παρουσία του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιου Μπαμπάνα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Κωνσταντίνου  Κυριακάκη, του Διευθυντή του Φορέα Λαϊκών Αγορών Αττικής Χάρη Πασβαντίδη, του Προέδρου του Σωματείου Παραγώγων Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Θοδωρή Γαβρήλου, και των μελών του Σωματείου Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Τάσου Σουκαρά και Νίκου Σωτηρίου. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν επίσης  ο επικεφαλής του Μικρού Συνεργείου κ. Μαλαθούνης και στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας.

 

Τα προϊόντα που πρόσφεραν παραγωγοί και έμποροι, μεταξύ άλλων φρούτα, όσπρια, λαχανικά, αυγά, ψάρια και άλλα αναλώσιμα, αξιοποιήθηκαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η σχετική δράση θα πραγματοποιείται ανά 15 ημέρες εναλλάξ στις λαϊκές αγορές του δήμου. Να σημειωθεί ότι για την οργάνωση της σχετικής πρωτοβουλίας είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου με τον κ. Πασβαντίδη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Παραγώγων Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Θοδωρή Γαβρήλο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Α’ Αθηνών Αντώνη Τριαντάφυλλο.

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν σημειώνοντας:  «Η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αποτελεί ύψιστη πράξη αλληλεγγύης. Ευχαριστώ θερμά τον Διευθυντή του Φορέα Λαϊκών Αγορών Αττικής Χ. Πασβαντίδη, τους παραγωγούς και επαγγελματίες των λαϊκών αγορών της περιοχής μας. Η συμβολή και η προσφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον όλων μας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ