Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Σε Εύβοια και Τουρκία ταξιδεύει η ένωση “Καππαδοκία” της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Πολιτιστική Ένωση Μικρασιατών Νέας Ιωνίας έχει στο πρόγραμμά της δύο εκδρομές, συγκεκριμένα μια μονοήμερη εξόρμηση τον Μάιο και μια εξαήμερη εκδρομή στην Τουρκία τον Ιούνιο.

Το Σάββατο 18/5/2024 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στη Στενή Ευβοίας και τη Χαλκίδα. Η Στενή Ευβοίας είναι ορεινή περιοχή, στους πρόποδες του όρου Δίρφυ με τρεχούμενα νερά, πηγές, το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, το κτήμα καλλιέργειας μανιταριών το οποίο η ομάδα θα επισκεφθεί με ξενάγηση.

Αναχώρηση από Νεάπολη 8 πμ. και Νέα Ιωνία 8.15 π.μ., στάση για καφέ στη Χαλκίδα και έπειτα κατεύθυνση προς Στενή Ευβοίας.
Τιμή συμμετοχής: 22 ευρώ το άτομο με ξενάγηση

Εξαήμερη αεροπορική εκδρομή στην Τουρκία,
από 13/06 έως 18/6.

Στην Τουρκία ταξιδεύει κανείς με ταυτότητα, αρκεί να είναι καινούργια, δηλαδή να μην έχει περάσει 15ετία από την ημερομηνία που ο/η κάτοχός της την εξέδωσε. Επίσης, ταξίδι στη χώρα γίνεται και με διαβατήριο, με την προϋπόθεση να μην έχει επισκεφτεί ο κάτοχος το Ισραήλ (δεν επιτρέπει η Τουρκία την είσοδο σε όσους ταξιδεύουν στο Ισραήλ).

Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι  και το Πάσχα, θα ισχύουν οι παρακάτω τιμές. Μετά, ενδέχεται να αλλάξουν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και υπάρχει η πιθανότητα να αυξηθούν.

Τιμή μονόκλινου: 1150,00 ευρώ
Τιμή δίκλινου: 950,00 ευρώ ανά άτομο
Τιμή τρίκλινου: 930,00 ευρώ ανά άτομο

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ