Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Πεντέλης τίμησε την Ομάδα ANUBIS για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τιμητικές πλακέτες στην Ομάδα Εντοπισμού Αγνοουμένων ANUBIS COLDCASE K9 απένειμε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί για το κοινωνικό σύνολο, το Σάββατο 17/2, στην αίθουσα Ι. Καποδίστριας στη Δ. Κ. Πεντέλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο  Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δ. Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης και σύντομη αναφορά στο έργο τους έκανε η υπεύθυνη της ομάδας Κέλλυ Διακομανώλη.

Οι τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον εκπαιδευτή – χειριστή Ευάγγελο Αλεξανδρή, στα μέλη της ομάδας ως σύνολο και στον σκύλο Echo.

Στον χαιρετισμό της, η Δήμαρχος ανέφερε ότι ‘με την τόσο ουσιαστική συνεισφορά σας καταδεικνύετε έμπρακτα τη βαθιά συναίσθηση του ηθικού χρέους προς τον Συνάνθρωπο για στήριξη και αλληλεγγύη, με κάθε τρόπο στις πιο αντίξοες συνθήκες’ και δήλωσε τη συνεχή στήριξη του Δήμου προς την Ομάδα και τις ανάγκες της.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Όθωνας Δημοσθένους, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Γιαννακοπούλου, Ελένη Πολίτη, Δημήτρης Τσουκλερης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Μερόπη Καπετανοπούλου, Αναστασία Κοτσιρέα, Γιώργος Τάκας, η Πρόεδρος της Β/βαθμιας Σχολικής Σέβη Πάχνη, oι δημ. σύμβουλοι Ιωάννης Μπουλούκος και Ιωάννης Ζώης, η επικεφαλής του Κόμματος για τα ζώα Λυδία-Ψιλοβίκου Κέιβ, ο εντεταλμένος δημοσίων σχέσεων Ιωάννης Λάλος, η Πρόεδρος και η Γραμματέας Νικολία Οικονομοπούλου και Μάγδα Μάρου αντίστοιχα από τη  ‘Ζωοφιλική Παρέμβαση Μελισσίων – Πεντέλης’ και δημότες.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ