Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ορισμός Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αναθέτει στους παρακάτω άμισθους Δημοτικούς Συμβούλους την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή με εξουσιοδότησή του συγκεκριμένων εγγράφων και πιστοποιητικών. Ειδικότερα:

  • Στην Δημοτική Σύμβουλο κα Δήμητρα Αγαπάκη, ως Εντεταλμένη Νομικής Υπηρεσίας, ανατίθενται οι αρμοδιότητες της εποπτείας και ευθύνης του Τμήματος της Νομικής Υποστήριξης.

  • Στην Δημοτική Σύμβουλο κα Κατερίνα Καραλή, ως Εντεταλμένη Φροντίδας Ηλικιωμένων Νέας Ερυθραίας, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας του ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Ερυθραίας σε στενή συνεργασία με το τμήμα Πολιτικών Κοινωνικής Προστασίας Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού.

  • Στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Γιώργο Κομιανό, ως Εντεταλμένο Πρασίνου, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

  • Στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Δημήτριο Μωράκη, ως Εντεταλμένο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού και Πολιτικής Προστασίας, εκτός του γραφείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

  • Στον Δημοτικό Σύμβουλο, κο Γιάννη Παντελεάκη, ως Εντεταλμένο Προσχολικής Αγωγής, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

  • Στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Παντελή Παπανικολόπουλο, ως Εντεταλμένο Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και των θεμάτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών – Οικονομικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης.

  • Στην Δημοτική Σύμβουλο κα Χριστίνα – Μαρία Τσιάμα, ως Εντεταλμένη Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ανατίθεται η αρμοδιότητα της εποπτείας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ».

  • Στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Γεώργιο Τσούλο, ως Εντεταλμένο Τοπικής Δημοκρατίας, ανατίθεται η αρμοδιότητα της Προετοιμασίας, Οργάνωσης, Υλοποίησης των Συνοικιακών Συνελεύσεων, σε στενή συνεργασία με τα Συνοικιακά Συμβούλια, καθώς και της συγκέντρωσης – ταξινόμησης των προτάσεων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού.

  • Στην Δημοτική Σύμβουλο, κα Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου, ως Εντεταλμένη Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, ανατίθενται τόσο οι αρμοδιότητες της εποπτείας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, όσο και της μελέτης, σχεδίασης, εισήγησης και παρακολούθησης συστημάτων και προγραμμάτων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης και χωριστής διαλογής αποβλήτων, προσωρινής αποθήκευσης, μεταφόρτωσης κι επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ