Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ιδιαιτέρως πετυχημένη η Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Α «Η Σωτηρία», πραγματοποίησε μια ιδιαιτέρως πετυχημένη εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, στο Κ.Α.Π.Η της Αγίας Τριάδας.

Η αιμοδοσία διεξήχθη με την πιστή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων και οδηγιών που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα ανέφερε :

“Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να εκφράσουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αλλά και τους νέους αιμοδότες που παρευρέθηκαν στην αιμοδοσία, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Η αφοσίωσή σας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης και η γενναιοδωρία σας αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει την κοινότητά μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσία του Γ.Ν.Α  “Η Σωτηρία” για την αφοσίωση, την επαγγελματικότητα και τη φροντίδα που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Η συνεργασία σας είναι πολύτιμη και επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων”.

Για όσους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στην πρόσφατη αιμοδοσία, το τμήμα προστασίας τόνισε πως “θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η επόμενη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024. Σας καλούμε όλους να σημειώσετε αυτήν την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας και να συμμετάσχετε ξανά σε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσετε τη γενναιοδωρία σας και στο μέλλον, καθώς η αιμοδοσία είναι μια διαρκής ανάγκη. Η συμβολή σας είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρηθεί ένα απόθεμα αίματος που θα εξυπηρετήσει άτομα που χρειάζονται άμεσα θεραπεία”.

Τον χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Σωτηρόπουλος Αλέξιος, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Καρακώστας Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κλειάσιος Αθανάσιος, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην αιμοδοσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επόμενη αιμοδοσία ή για οποιεσδήποτε σχετικές ερωτήσεις, μην διστάσετε  να επικοινωνήσετε με την κ.Βασιλική Παναγιωτακοπούλου-Επισκέπτρια Υγείας στο Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Βύρωνα, στο τηλέφωνο 210-7651583.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ