Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Εκτίμηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου στα Δημοτικά Ιατρεία Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω και του ΚΕΠ Υγείας, γιατροί και συνεργάτες του ΕΛΙΚΑΡ (Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας), με την επιστημονική συνδρομή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν ενημέρωση, στο πλαίσιο του προγράμματος Εκτίμησης Καρδιαγγειακού Κινδύνου στο Αιγάλεω στις 26 και 27 Νοεμβρίου.

Οι αρμόδιοι γιατροί θα ενημερώσουν τους δημότες, θα ελέγχουν δωρεάν την αρτηριακή πίεση, τον καρδιακό ρυθμό, την ολική χοληστερόλη τους και να προσδιορίζεται ο καρδιαγγειακός κίνδυνος, βάσει ειδικού ηλεκτρονικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Στόχος είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για την αξία της πρόληψης, η οποία μπορεί να προλάβει κύριες εκδηλώσεις των καρδιαγγειακών νοσημάτων, όπως το έμφραγμα και το εγκεφαλικό επεισόδιο, που αποτελούν την πρωταρχική αιτία θανάτου και αναπηρίας στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ήδη ραντεβού καλώντας στα Δημοτικά Ιατρεία του Αιγάλεω στο 210 5319740 από τις 8 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ