Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Εγκαίνια της σύγχρονης Ρομποτικής Πτέρυγας στο Κέντρο Υγείας, Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ» στην Κερατέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, η τελετή των εγκαινίων και η επίσημη έναρξη λειτουργίας της σύγχρονης Ρομποτικής Πτέρυγας στο Κέντρο Υγείας, Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Κ. ΠΡΙΦΤΗΣ» στην Κερατέα.

Πρόσφατα, στο Κέντρο εγκαταστάθηκαν ρομποτικά μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής αλλά και μια υπερσύγχρονη θεραπευτική πισίνα με το ΚΥΑΑ Κερατέας «Κ. Πρίφτης» να εξελίσσεται σε Πρότυπο Κέντρο Νευρολογικής Αποκατάστασης, μοναδικό στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο μεγάλος ευεργέτης-δωρητής κ. Κωνσταντίνος Πρίφτης και η σύντροφός του κα Έλενα Χάρη, ο Βουλευτής Αν. Αττικής Βασίλης Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη, ο Πρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ.) Κύριλλος Παπακυρίλλου, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Βασίλης Κοντοζαμάνης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης καθώς και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά:
«Ευχαριστώ τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και όλα τα στελέχη του Υπουργείου για τη συνδρομή τους στον καινοτόμο εξοπλισμό Ρομποτικής και τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας με έμψυχο δυναμικό που συμβάλει στην άρτια και απρόσκοπτη λειτουργία του.
Επίσης, ευχαριστώ τον μέγα δωρητή και ευεργέτη Κωνσταντίνο Πρίφτη για τη δωρεά και τη συμβολή του στην ανέγερση του πρότυπου Κέντρου Υγείας. Επόμενος στόχος είναι η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και με 2η βάρδια!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ