Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Γλυφάδας 2018-2019

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε τις τελικές λίστες των εγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2018-2019, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτημάτων.

Ένσταση ως προς τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλουν όσοι γονείς επιθυμούν μέχρι και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, στο ΚΑΠΠΑ (Καραϊσκάκη 34 & Τσιτσάνη) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 3-14 Σεπτεμβρίου 2018. Όπως κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, όσες θέσεις μείνουν κενές θα καλυφθούν με τους επιλαχόντες.

Ως προς τους βρεφικούς σταθμούς, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για νέα πρόσκληση εγγραφών, με τη λειτουργία νέου δημοτικού βρεφικού σταθμού εντός του φθινοπώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «ανοιχτή ημέρα», μία ημέρα γνωριμίας («Open Day») σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, από τις 09:00 έως τις 15:00. Κάθε οικογένεια μπορεί να γνωρίσει από κοντά, τόσο το χώρο όπου θα βρίσκεται καθημερινά το παιδί το νέο σχολικό έτος όσο και το προσωπικό του παιδικού σταθμού, και να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους: Α ΒΡΕΦΙΚΟΣ, Γ ΒΡΕΦΙΚΟΣ, Α ΠΑΙΔΙΚΟΣ, Β ΠΑΙΔΙΚΟΣ, Γ ΠΑΙΔΙΚΟΣ, Δ ΠΑΙΔΙΚΟΣ, ΣΤ ΠΑΙΔΙΚΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ