Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Δυναμική και αισιόδοξη τοποθέτηση του Παντελή Βλασσόπουλου στα social media

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δυναμική και αισιόδοξη τοποθέτηση ο Παντελής Βλασσόπουλος στα social media βγαίνει μπροστά στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Μαΐου. Η τοποθέτηση έχει ως εξής:
“Μπήκαμε αισίως στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέβλεπαν την διάλυση της Α.Κ.Ε.Π. μετά το ατυχές, για την Παράταξή μας και δυστυχώς για την Πόλη μας, αποτέλεσμα του 2014.
Δεν αναζήτησα τον εύκολο δρόμο της φυγής και της λιποταξίας, αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να τιμήσω το καθήκον που μου ανέθεσε το 48% των συμπολιτών μας. Αντιπολίτευση και έλεγχο της Διοίκησης.
Μαζί με τους περισσότερους από τους συνεργάτες – συνοδοιπόρους μου κρατήσαμε ζωντανή την Παράταξή μας, διαθέτοντας χρόνο, κόπο και χρήματα που από κανένα δεν περισσεύανε τούτη τη δύσκολη εποχή. Νοικιάσαμε γραφεία, κάναμε εκδηλώσεις και κυρίως αναδείξαμε με κάθε πρόσφορο τρόπο τα προβλήματα του τόπου μας και της αστοχίες της Δημοτικής Αρχής.
Και τώρα πιο δυνατοί από ποτέ ξεκινήσαμε τον αγώνα ανακοινώνοντας τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Καταξιωμένοι συμπολίτες μας, με διάθεση προσφοράς στα κοινά και πολιτικές καταβολές από όλο το φάσμα του δημοκρατικού χώρου. Δεν ζητήσαμε ούτε επιθυμούμε το χρίσμα κανενός κόμματος. Κρατήσαμε όλοι μας την ιδεολογία μας, αλλά τη βάλαμε σε δεύτερη μοίρα. Πάνω από όλα τοποθετούμε το Ηράκλειο. Όσο για το χρίσμα θα το δώσει ο λαός τους Ηρακλείου.
Και τώρα μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω να με στηρίξετε και πάλι. Γιατί ουδέποτε πρόδωσα ότι μου εμπιστευτήκατε.

Παντελής Βλασσόπουλος”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ