Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη: Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 28/1 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Κανονικά θα λειτουργήσουν την παρασκευή 28 Ιανουαρίου  οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης είναι απολύτως προσπελάσιμο και ασφαλές.σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου :

Με απόφαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, θα λειτουργήσουν και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου, καθώς το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης είναι απολύτως προσπελάσιμο και ασφαλές.

Χάρη στον έγκαιρο συντονισμό κάτω από δύσκολες συνθήκες, τη μεγάλη προσπάθεια αλλά και την αμφίδρομη επικοινωνία των παιδαγωγών και του βοηθητικού προσωπικού, το σύνολο των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών λειτούργησε, σήμερα Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, αρμονικά και υποδέχθηκαν με ασφάλεια βρέφη και νήπια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, η ώρα προσέλευσης των παιδιών θα παραταθεί και αύριο μέχρι τις 10.00 το πρωί και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει μέχρι τις 14.00. Υπενθυμίζουμε, ότι λόγω του μειωμένου παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, το απογευματινό ωράριο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σχετικά με την απόφαση του Δήμου, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Με σεβασμό στους εργαζόμενους γονείς – συμπολίτες μας αποφασίσαμε για την κανονική λειτουργία των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών καθώς διαπιστώσαμε πως το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης μας είναι προσπελάσιμο και ασφαλές ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν ρίψεις αλατιού στις εισόδους των σταθμών για την ασφάλεια των παιδιών. Σήμερα υπήρχε σημαντική προσέλευση παιδιών αλλά και επάρκεια παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού για την ομαλή λειτουργία και για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που προσήλθαν με συνέπεια στην εργασία τους ακόμα και από περιοχές όπου οι μετακινήσεις τους ήταν δυσχερείς. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθ΄ όλη τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων καταβάλει προσπάθειες για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των κατοίκων».

Τέλος, σημειώνουμε ότι σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικης θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ