Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη για το Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια λιτή ανακοίνωση η Μαρίνα Πατούλη αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου.
Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, είχε προκαλέσει θόρυβο με την απόφασή της να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της κόντρα στον Γιώργο Αμπατζόγλου.

Μάλιστα, πρώτος ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης είχε σπεύσει να δηλώσει ότι εκείνος στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμπατζόγλου και όχι εκείνη.

Η κ.Πατούλη,  είναι δημοτική σύμβουλος Πεύκης- Λυκόβρυσης και πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων με την ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι δεν θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ