Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση των Κομματικών Οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ χαιρετίζουν τους χιλιάδες μαθητές του Δήμου Νέας Ιωνίας που σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, κινητοποιούνται για τη ζωή και το μέλλον τους. Οι μαθητές μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις αποφασίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αυτούσιο το κείμενο:

“Αυτό που οδηγεί τους μαθητές στο δρόμο είναι η κατάσταση των σχολείων όπου σαν «χάρτινος πύργος» καταρρέουν οι μεγάλες κουβέντες της κυβέρνησης για το «ψηφιακό σχολείο». Στη Νέα Ιωνία σκάνε καλοριφέρ μέσα στο μάθημα, πέφτουν σοβάδες, σχολεία κάνουν μάθημα σε κοντέινερ. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της ΝΔ φέρνει αντιεκπαιδευτικά νομοσχέδια (βλ. ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, “πανελλαδικές εξετάσεις” και στις 3 τάξεις του Λυκείου κ.λπ.), κάνοντας την αδικία νόμο, οδηγώντας σε μεγαλύτερη υποβάθμιση τα δημόσια σχολεία και Πανεπιστήμια.

Το ΚΚΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τα σωματεία των εργαζομένων, να συμπαρασταθούν ακόμη πιο ενεργητικά στους μαθητές. Ο αγώνας τους είναι δικός μας αγώνας.

Καταγγέλλουμε τους ελάχιστους θλιβερούς γνωστούς «αγανακτισμένους» γονείς και διευθυντές, που μάταια προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τα παιδιά τις προηγούμενες μέρες. Η καλύτερη απάντηση δίνεται με τους χιλιάδες νέους που διαδηλώνουν στο δρόμο φωνάζοντας «θέλουμε σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ