Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Με φιλοδοξίες ξεκινάει ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυνηγάει διάκριση και τίτλο  

Με προίκα την περσινή επιτυχημένη πορεία τόσο στο πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές προσθήκες των Λούσιο, Κουστουμπέκη, Χαραλάμπους και Μαλιώρη οι άνθρωποι της διοίκησης του Α.Ο. Αγ. Παρασκευή δείχνουν αποφασισμένοι να βοηθήσουν την ομάδα να πρωταγωνιστήσει αλλά και κατακτήσει τον τίτλο.

Ετσι πρόσθεσαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας: πρόκειται για τον 26άχρονο μέσο Θανάση Τσώνη και τον 30άχρονο επιθετικό Στέργιο Μαστρογιάννη. Το τελευταίο αναφορικά μεταγραφικό απόκτημα της Αγίας αγωνιζόταν ως τον Δεκέμβριο στον Εθνικό Αστέρα και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ολυμπιακό Λαυρίου με την φανέλα του οποίου βοήθησε για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Σαρωνικό Αίγινας, ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου Α.Ο. Χαλκίδας, και Α.Ο. Νέας Ιωνίας.  

 

Θεαματική ισοπαλία  

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Α.Ο. Αγ. Παρασκευής και Πανερυθραϊκός σε δυνατή φιλική συνάντηση που ικανοποίησε όσους την είδαν. Ο προπονητής των γηπεδούχων Ιβάν Νεντέλκοβιτς χρησιμοποίησε όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του, με τους Λαμπρινάκο και Τζίτζη να απουσιάζουν λόγω τραυματισμών, και παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο. Με τη σειρά του όλους τους διαθέσιμους παίκτες έβαλε να παίξουν και ο τεχνικός των Ερυθραιωτών Αντώνης Τσιμπάκης, με τους δύο προπονητές να μένουν αμφότεροι ικανοποιημένοι από την εικόνα που έδειξαν οι ομάδες τους. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ, αλλά στο δεύτερο είχαμε τέσσερα συνολικά τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51΄ με τον Αντωνιάδη, αλλά στο 59΄ ο Τσώνης με απευθείας χτύπημα κόρνερ (!) ισοφάρισε, με τον συμπαίκτη του Τσοχαντάρη στο 65΄ να κάνει το 2-1. Τα τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 72΄ με γκολ του Αδραχτά που ισοφάρισε σε 2-2.  

 Α.Ο. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : (Ιβάν Νεντέλκοβιτς) Περτσάς, Σταμούλης, Αλευρής, Κουστουμπέκης, Μεϊμάρογλου, Κρασώνης, Κωνσταντίνου, Λούσιο, Μπουγατσιάς, Ζυγούρης, Χαραλάμπους ενώ έπαιξαν ακόμη οι Γιαννόπουλος, Σγουρός, Χατζηπέτρος, Τσουλουχάς, Καψάλας, Σταμούκης, Μαλλιώρης, Τσώνης, Κώτσης, Ισμέρης, Νικολαϊδης, Τσοχαντάρης  ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Ρέτζο, Χατζής, Λάσκαρης, Αναγνώστης, Τσίπρας, Δ. Γιαννόπουλος, Καναβογιάννης ενώ έπαιξαν ακόμη οι Γλυνός, Πήδουλας, Παπαδόπουλος, Γκόλιας, Καλιτζάκης, Μίκος, Αδραχτάς, Αντιόλ, Αντωνιάδης, Κόλιας. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ